Södra Sällskapet

Restaurang Södra Sällskapet

På Södra Sällskapet i Sofo äter du italienska smårätter i Venedig-influerad miljö. Här har man inrett matsal, lounge och bar med växter och mysbelysning för den där italienska trädgårdskänslan.

  • Share:

Facebook Recension

Mycket god mat, perfekt med smårätter om man vill dela eller prova på nya smaker. Jättemysig atmosfär och suverän service. Kommer absolut att gå dit igen.

Marianna Brändström
  • Share:

CHICCEHETTI – Italienska smårätter att dela på!

Södra Sällskapet är den första och enda restaurangen i Sverige i sitt slag med ett nytt och spännande koncept som tar er på en kulinarisk och visuell resa genom Italien som aldrig tidigare upplevts!

Både maten och inredningen är inspirerade från de mysiga områdena i Venedig! Hela restaurangen har fått sig ett ansiktslyft med mycket växter och mysig belysning för att ge den perfekta italienska “trädgårdskänslan”.

Vi har ett brett utbud av smårätter så att det finns något för alla. Vi har även flera vegetariska och veganska alternativ. Alla pastarätter går också att få som helportion för de som inte vill ha smårätter. Vi har även kombinerat våra 7 favoriträtter i en avsmakningsmeny som är perfekt för större såsom mindre sällskap! Där kommer rätterna i större portioner så man skickar runt maten vid bordet som när man äter hemma hos en italiensk familj.

Vi kommer även att servera Chicchettini i bardelen med mindre italienska snittar som är perfekta för minglet innan middagen eller när man bara är sugen på något litet.

Södra Sällskapet

Åsögatan 111 – Södermalm