Restaurang Ljunggren

Restaurang Ljunggren

På Ljunggren i Brunogallerian samlas en medveten publik för att umgås, mingla och smaka på moderna sushi- och fusionrätter. Här hittas även Ljunggrens galleriabar, Brunobaren, där man kan äta frukost, lunch och middag, köra en afterwork och lyssna på dj:s. Missa inte heller den dolda sommarterrassen en trappa upp.

  • Share:

Facebook Recension

Personlig service med humor och värme. En symfoni av smaker vilket var fantastiskt.
Vi fick en riktigt fin kväll. Tack!

Anders Junhammar
  • Share:

Trots poppis-krogen Ljunggens adress och trendstämpel skapar det intensiva sorlet, publiken och dofterna en avslappnad stämning som bjuder in till spontanhäng.

I det öppna köket ser man kockarna arbeta och i baren blandas omtyckta cocktails. Menyn bjuder på exotiska smakupplevelser som gränsar åt gastro-hållet. Här kombineras asiatiska varmrätter med både innovativ och klassisk sushi gjord på högkvalitativa råvaror.

 

På somrarna bjuder Ljunggren på en dold takterrass en våning upp i gallerian, dekorerad med palmer och flamingos. En riktig city-oas med barhäng och mingel som pågår fram till sent på kvällen.

Mitt i Brunogallerians ljusgård ligger Brunobaren som serverar mat och fika under hela dagen. Här kan man hitta mackor, bullar och färskpressade juicer, men också samma lunch- och middagsmeny som serveras i matsalen. På kvällarna råder AW-stämning och på helgerna arrangeras klubbar med dansgolv och glad musik. Brunobaren har även flera långbord som passar bra för större sällskap och fester.

Restaurang Ljunggren

Götgatan 36 – Södermalm